Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Palveluneuvoja

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 1.03.2020

Haemme myyntihenkistä palveluneuvojaa yksityisasiakkaidemme tueksi.
 
Palveluneuvojana vastaat asiakkaiden monipuolisiin yhteydenottoihin myynnillisellä otteella. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden yhtiössämme ja mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi.
 
Edellytämme sinulta innostunutta ja aktiivista asennetta toimia asiakkaidemme ja heidän omaisuutensa turvaajana, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä valmiutta kohdata asiakkaita eri asiointikanavissa.
 
Odotamme sinulta aloitteellista toimintaa sekä päätöksentekokykyä. Olet hyväntuulinen ja myyntihenkinen. Sinulle asiakkaista huolehtiminen on kunnia-asia, etkä pelkää ehdottaa kaupantekoa. Haluat kehittää itseäsi ammatillisesti ja henkilökohtaisesti sekä kasvaa todelliseksi vakuutusalan ammattilaiseksi. Olet tiimipelaaja, jolla on joustava asenne.
 
Eduksesi katsotaan aiempi työkokemus, jossa olet tehnyt ihmisten päivästä paremman ammattimaisella positiivisuudellasi. Ratkaisevaa on kuitenkin aito kiinnostuksesi laadukasta asiakaspalvelua kohtaan.
 
Henkilöstöetuina ovat mm. lounasetu, joustavat työaikajärjestelyt ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi tarjoamme sinulle dynaamisen yrityskulttuurin, aktiivisen ja kannustavan työyhteisön sekä hauskoja henkilöstötapahtumia ja yhdessä tekemistä. Muita etuja ovat kuntosali ja mukavat toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.
 
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 1.3.2020 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kalho (p. 050 453 4443 tai etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi).  
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 140 000 verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.