Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Markkinoinnin ja viestinnän harjoittelija

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Hakuaika päättyy: 15.09.2019

Oletko lakonisen huumorin mestari? Hyvä. Silloin suosittelemme, että haet meille markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaksi. Kahvia et joudu keittämään. Sen osaamme itsekin.
 
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
 
Nyt et saa korulauseita vaan faktaa tehtävästä. Piste. Meillä pääset rakentamaan Suomen rohkeimman ja kiinnostavimman vakuutusyhtiön brändiä monipuolisissa markkinoinnin ja viestinnän hommissa. Toivottavasti innostut jo nyt kuullessasi esimerkiksi sanat pr, some ja sisällöntuotanto.
 
Pääasialliset työtehtäväsi ovat
 
  • monipuolinen sisältöjen tuottaminen esimerkiksi verkkosivuille ja uutiskirjeisiin
  • sisältöjen ideointi ja päivittäminen sosiaaliseen mediaan
  • vanhojen tekstien editointi
  • copypankin rakentaminen
  • suunnittelijan avustaminen pr-työssä, kuten tiedottamisessa
 
Lisäksi pääset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita. Ja vaikka mihin muuhun. Voit nimittäin itse laajentaa työnkuvaasi sen mukaan, mitä osaat ja mikä kiinnostaa.
 
ODOTAMME SINULTA
 
  • erinomaista suomen kielen taitoa
  • kykyä tuottaa retorisesti taitavaa sisältöä
  • sosiaalisen median (erityisesti Facebook, Instagram ja Twitter) tuntemusta
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, halua kehittää omaa osaamista ja ennen kaikkea tekemisen asennetta
 
PALKKAUS JA MUUT EDUT
 
Viestinnän harjoittelijan paikka on suunnattu opiskelijoille. Harjoittelu on kokoaikainen ja pituus 3-5 kuukautta sopimuksen mukaan. Harjoitteluajalta saat korvauksen. Lisäksi tarjoamme lounasedun, mahdollisuuden käyttää kuntosalia ja joustavat työajat. Varsin mukavat toimitilamme sijaitsevat inhimillisten kulkuyhteyksien päässä Espoossa.
 
KIINNOSTUITKO?
 
Lähetä hakemuksesi saman tien oheisen hakulinkin kautta. Emme nimittäin epäröi napata sitä oikeaa joukkoomme mitä pikimmiten.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään markkinointisuunnittelija Ella Saranpää (050 577 2196 tai etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi) 
 
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 130 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.