Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Ohjelmistotestaaja

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 10.11.2019

Haemme ohjelmistotestaajaa POP Vakuutukseen IT-järjestelmien testaukseen.
 
Toivomme hakijalta kokemusta ja osaamista digitaalisten palveluiden testauksesta ja laadun varmistuksesta. Voit olla jo testauksen ammattilainen tai tuleva huippuosaaja!
 
Etsimältämme henkilöltä toivomme työtä pelkäämätöntä otetta ja innokasta asennetta testaamiseen ja laadun varmistamiseen, sekä rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin ja tehtäviin.
 
Tehtävässäsi pääset testauksen lisäksi suunnittelemaan ja kehittämään testausprosessiemme laatua, menetelmiä ja testausautomaatiota. Meillä saat laajat mahdollisuudet kehittyä testauksen ja laadunhallinnan huippuosaajaksi.
 
Arvostamme seuraavia tietoja ja taitoja:
 
  • kokemusta IT-järjestelmien testauksen suunnittelusta, hallinnasta ja toteuttamisesta
  • kokemusta testauksen työvälineistä esim. Robot Framework, Jenkins, Jmeter ja SoapUI
  • oma-aloitteisuutta ja tulet hyvin toimeen eri sidosryhmien ja asiantuntijoiden kanssa
  • kokemusta moderneista ja ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä
  • tuntemusta yleisimmistä skripti- ja komentokielistä esim. Python
  • vahvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.
  • tehtävää tukevaa koulutustaustaa.
 
Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä, osaavassa ja mukavassa tiimissä.
 
Tarjoamme sinulle matalan organisaation edut, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön sekä mukavat, nykyaikaiset toimitilat erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista ja pankkipalveluista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.
 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, palkkatoiveesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta viimeistään 10.11. mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jatkuvasti ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa Head of IT Risto Pihlajasalo (etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi tai 040 5107222).
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 130 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. 
 
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.