Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Junior Data Engineer

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 18.12.2022

Haemme data- ja analytiikkatiimiimme Junior Data Engineeriä analytiikan tietovaraston sekä siihen liittyvien tietointegraatioiden ylläpitoon ja kehittämiseen.
 
Tehtävässä pääset kasvattamaan osaamistasi monipuolisesti sekä varmistamaan raportoinnin- ja analytiikan järjestelmän toimivuuden kasvavassa, modernissa, matalan hierarkian digivakuutusyhtiössä.
 
Tehtävässäsi
  • ylläpidät ja kehität raportoinnin datamalleja
  • varmistat päivittäisten ETL-ajojen toimivuuden ja pääset suunnittelemaan uusia ETL-ajoja
  • osallistut tietovaraston ylläpitoon ja kehittämiseen
 
Edellytämme sinulta
  • SQL:n osaamista sekä jonkin ohjelmointikielen (esim. java tai python) tuntemista
  • kokemusta datan käsittelystä ja mallintamisesta
  • ymmärrys relaatiotietokannoista (muu tietokantaosaaminen lasketaan eduksi)
  • soveltuvaa tutkintoa tai lopuillaan olevia opintoja
  • suomen kielen osaamista
 
Sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta alalta. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeintä on innokkuus sekä kyky omaksua uusia asioita nopeasti.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja aidosti kiinnostavan työtehtävän uudessa kasvuyhtiössä sekä dynaamisen ja kannustavan työyhteisön. Henkilöstöetuina mm. laadukkaat työvälineet, lounasetu, joustavat työjärjestelyt, henkilökuntahinnat vakuutuksista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Anu Lamberg (ma & ke 14.00-16.00, p. 040 586 2860) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi.
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.12.2022 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän aikaile turhia.
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on kasvava moderni vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 180 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.
 
POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.
 
Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Asiakkaille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.
 
Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.
 
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.