Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Avoin hakemus vakuutusedustajaksi

Useita paikkakuntia Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2022

Vakuutusedustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä yksityisasiakkaille suunnattujen vakuutustuotteidemme parissa. Tehtäväsi on toimia aktiivisesti uusasiakashankinnan parissa, jossa voit omalla panoksellasi saavuttaa merkittävän ansiotason. Vakuutusedustajana toimiessa sinulla on vapaus määrittää omat työskentelyaikasi.
 
Emme etsi tällä hetkellä aktiivisesti uusia vakuutusedustajia, mutta voit kuitenkin jättää meille hakemuksen, jolloin olemme yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin tarpeen tullessa. Edustajakanava on aloittanut toimintansa yhtiössämme vasta hiljattain, joten tarvetta uusille vakuutusedustajille saattaa syntyä nopeastikin.
 
Digitaalisuuden edelläkävijänä emme toimi lainkaan palvelukonttoreissa, vaan meillä asiakaskohtaamiset tapahtuvat puhelimen ja verkon kautta. Tämä tarjoaa myös edustajille mahdollisuuden työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Emme myöskään rajoita edustajien toiminta-alueita tiettyihin kuntiin, vaan meillä saat toimia valtakunnallisesti, jolloin potentiaalista asiakaskuntaasi on koko Suomi.
 
Odotamme sinulta näyttöjä aiemmasta tuloksekkaasta myyntityöstä. Olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen persoona, joka omaa aktiivisen ja itsenäisen otteen työhönsä. Kykenet johtamaan ja organisoimaan omaa työskentelyäsi. Eduksi katsotaan, jos olet toiminut aiemmin vakuutusedustajana tai vakuutusalan myyntitehtävissä.
 
Asiakas on kaiken toimintamme keskiössä, jonka vuoksi odotamme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Kykenet verkostoitumaan potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa tavoittaaksesi entistä laajemman näkyvyyden vakuutusalan ammattilaisena.
 
Tarjoamme myytäväksi valmiit palvelut ja tuotteet, jotka ovat erittäin kilpailukykyisiä ja haluttuja vakuutusmarkkinoilla. Saat myös laadukasta kontaktoitavaa jatkuvasti, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaasi odotteluun, vaan voit keskittyä siihen missä olet parhaimmillasi, eli myyntiin!
 
Tarjoamme kilpailukykyiset myyntipalkkiot ja taloudellista tukea toiminnan alussa. Meiltä saat myös kattavan koulutuksen, jotta menestyisit tehtävässä mahdollisimman hyvin. Vaikka toiminta onkin itsenäistä, niin meillä ei jää kukaan yksin. Saat mukana koko organisaation tuen.
 
Tehtävään valittujen henkilöiden tulee täyttää hyvämaineisuuden vaatimukset sekä muut laissa vakuutusten tarjoamisesta määritellyt kriteerit.
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta. Olemme potentiaalisiin hakijoihin yhteydessä, kun tarvetta uusille vakuutusedustajille syntyy.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa edustajakanavasta vastaava Joakim Malassu (etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi).  
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on kasvava moderni vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 180 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia.
  
 
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.