Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Korvauslakimies

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 15.12.2021

Haemme korvauslakimiestä korvauspalveluosastollemme vakituiseen työsuhteeseen.
 
Korvauslakimiehen tehtävässä
  • Vastaat korvauspalveluiden ehtojen ja lain tulkinnasta sekä yhtiön yleisestä korvauslinjasta
  • Vastaat eri valitustahoille osoitetuista vastineista ja olet yhtiön edustaja korvausasioihin liittyvissä oikeudenkäynneissä
  • Vastaat korvauspalveluiden laadun varmistamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimiasiantuntijoiden ja palvelupäälliköiden kanssa
  • Vastaat henkilöstön korvausosaamisen ja korvausohjeiden kehittämisestä yhdessä tiimiasiantuntijoiden ja palvelupäälliköiden kanssa
  • Tuet toimintojen prosessien kehittämistä, operatiivista päällikköä ja palvelupäälliköitä
 
Hakijalta odotamme
  • Tehtävään soveltuvaa oikeustieteellistä ylempää korkeakoulututkintoa (OTK/OTM)
  • Aiempaa kokemusta vakuutusalalta ja vahvaa tuntemusta liikennevahinkojen omaisuus- ja/tai henkilökorvauksista
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • Innostavaa, aktiivista ja aikaansaavaa työotetta
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi kannustavassa työyhteisössä.  Olet osa korvauspalveluiden johtoryhmää, missä roolisi on monipuolinen ja näet laajasti koko korvauspalvelun toiminnot.  Tulet toimimaan osaston jokaisen tiimin (ajoneuvo, henkilö, omaisuus) tukena, mikä tekee tehtävästä hyvin laajan ja mielenkiintoisen.
 
Henkilöstöetuina mm. laaja etätyömahdollisuus, laadukkaat työvälineet, polkupyöräetu, lounasetu, henkilökuntahinnat vakuutuksista sekä kattavat työterveyshuoltopalvelut.
 
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 15.12.2021 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.
 
Lisätietoja antaa korvauspalveluiden operatiivinen päällikkö Tommi Lehmusvirta 050-443 3431/ tommi.lehmusvirta@suomenvahinkovakuutus.fi 
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on kasvava moderni vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 170 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. 
 
POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.
 
Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Asiakkaille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.
 
Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.
 
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.