Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija (asiakaspalvelutehtävät)

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2024

Tervetuloa vakuutusalan kiinnostavaan maailman: Luvassa jännittävää oppimista ja mielenkiintoisia kohtaamisia!

Oletko valmis tarttumaan tilaisuuteen, joka tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitojasi oikeiden asiakastapausten parissa? Unohda tylsät paperinpyörittelyt, sillä harjoittelumme on täynnä jännittäviä haasteita! Etsimme jatkuvasti uusia, innostuneita opiskelijoita, jotka haluavat astua ulos mukavuusalueeltaan ja haastaa itsensä uusiin korkeuksiin. Täällä saat mahdollisuuden kysyä, kokeilla ja oppia!

Aikaisempaa kokemusta vakuutusalalta ei tarvitse olla, sillä tarjoamme sinulle loistavan perehdytyksen, joka varmistaa sinulle onnistuneen startin. Meillä perehdytys ei ole vain tylsää pakollista ohjelmaa – se on mahdollisuus tutustua kollegoihin, oppia yrityksemme toimintatavoista ja syventyä vakuutusalan saloihin.  Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridista koulutusta sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- ja myyntikoulutusta.

POP Vakuutuksen harjoittelussa tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa tehtävät koostuvat asiakaspalvelun avustavista tehtävistä: 

  • palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
  • teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • laadit ja käsittelet erilaisia dokumentteja
  • teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Harjoittelumme on paljon enemmän kuin vain työtehtäviä. Se on mahdollisuus kasvaa ja oppia yhdessä mahtavien tiimikavereiden kanssa, jotka ovat sitoutuneet tukemaan sinua matkallasi. POP Vakuutuksessa ei ole tilaa tylsyydelle, sillä jokainen päivä tarjoaa uusia mahdollisuuksia kehittää taitojasi ja löytää luovia ratkaisuja. Tiimiläisemme tukevat ja innostavat toinen toistaan menestymään. Me uskomme vahvasti avoimeen ja kannustavaan ilmapiiriin, jossa jokaisen ääni ja ideat ovat tervetulleita. Kehuminen on meillä voimakas työkalu, jolla rakennamme luottamusta ja innostamme kaikkia tekemään parhaansa. Haluamme auttaa myös sinua löytämään omat vahvuutesi ja intohimosi vakuutusalalla.

Odotamme harjoittelijoilta perus IT-taitoja ja sujuvaa suomen kielen osaamista sekä suullisesti, että kirjallisesti. Harjoittelun pituus on vähintään neljä kuukautta.

Toimitilamme sijaitsevat Panorama Towerissa Espoon Leppävaarassa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.

Jos olet valmis tarttumaan tilaisuuteen, lähetä meille hakemuksesi ja ansioluettelosi. Seuraavan harjoittelujakson aloitusajankohta on elokuu 2024.

Eikö tämä aloitusajankohta sovi sinulle? Ei hätää – jätä meille kuitenkin hakemuksesi. Täytämme harjoittelupaikkoja myös tulevaisuudessa. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson toivottu ajankohta ja pituus.

Harjoitteluohjelma on suunnattu opiskelijoille. Harjoittelijat tulevat meille koulutussopimuksella ja sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.

Tutustu meihin lisää osoitteessa: https://www.popvakuutus.fi/yritys

 

Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.
 
Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Tänään asiakkaita on yli 185 000, huomenna vielä enemmän. Heille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.
 
Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.