Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija (asiakaspalvelutehtävät)

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2023

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset harjoittelemaan ihan oikeita töitä?
 
Haaveiletko sinäkin harjoittelupaikasta, jossa pääset mukaan loistavaan työyhteisöön? Oletko sinä ripeä, vastuuntuntoinen, hyvällä meiningillä ja työtä pelkäämättömällä asenteella höystetty opiskelija? Haluatko kenties tulevaisuudessa kehittyä vakuutusalan ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö!
 
Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa tehtävät koostuvat asiakaspalvelun avustavista tehtävistä. Kahvia ei tarvitse keittää, sen osaamme itsekin, eikä myöskään pähkäillä haastavia tilanteita yksin, sillä saat tueksesi kannustavan ja osaavan tiimin.
 
POP Vakuutuksen harjoitteluohjelma tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitoja oikeiden asiakastapausten parissa. Meiltä saat perusteellisen perehdytyksen harjoittelutehtävien tueksi. Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridista koulutusta sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- ja myyntikoulutusta.
 
HARJOITTELUUN SISÄLTYVÄT TEHTÄVÄT
  • palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
  • teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • laadit tarvittavia asiakirjoja ja käsittelet erilaisia dokumentteja
  • teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
 
ODOTAMME SINULTA
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti
 
Toimitilamme sijaitsevat Panorama Towerissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon Leppävaarassa.
 
Kiinnostuitko? Seuraavan harjoittelujakson aloitusajankohta on maaliskuussa 2023.
 
Eikö seuraava aloitusajankohta sovi sinulle? Ei hätää – jätä meille kuitenkin hakemuksesi ja ansioluettelosi. Täytämme harjoittelupaikkoja myös tulevaisuudessa. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson toivottu ajankohta ja pituus. Harjoittelun pituus on vähintään 4 kuukautta.
 
Harjoitteluohjelma on suunnattu opiskelijoille. Harjoittelijat tulevat meille koulutussopimuksella ja sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.
 
Tutustu meihin lisää osoitteessa https://www.popvakuutus.fi/yritys
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.
 
Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Tänään asiakkaita on yli 185 000, huomenna vielä enemmän. Heille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.
 
Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.