Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija (asiakaspalvelutehtävät)

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2022

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset harjoittelemaan ihan oikeita töitä?
 
Haaveiletko sinäkin harjoittelupaikasta, jossa pääset mukaan loistavaan työyhteisöön? Oletko sinä ripeä, vastuuntuntoinen, hyvällä meiningillä ja työtä pelkäämättömällä asenteella höystetty opiskelija? Koetko olevasi henkilö, joka haluaa kehittyä ja unelmoitko samalla vapaista viikonlopuista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! 
 
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
 
Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat asiakaspalvelun avustavista tehtävistä.
 
POP Vakuutuksen harjoittelu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitoja oikeiden asiakastapausten parissa. Meiltä saat perusteellisen perehdytyksen sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen tehtävääsi. Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridinen koulutus, sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- että myyntikoulutusta.
 
TEHTÄVÄT
  • palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
  • teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • laadit tarvittavia asiakirjoja ja käsittelet erilaisia dokumentteja
  • teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
 
ODOTAMME SINULTA
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti
 
Toimitilamme sijaitsevat Stella Business Parkissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon Leppävaarassa.
 
Kiinnostuitko? Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on tammikuu. 
 
Eikö seuraava aloitusajankohta sovi sinulle? Ei hätää – jätä kuitenkin hakemuksesi ja ansioluettelosi. Täytämme harjoittelupaikkoja myös tulevaisuudessa. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson toivottu ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä.

Henkilöstöetuina ovat mm. kuntosali, etätyömahdollisuus ja sinulla on käytössä henkilökohtaiset alennukset vakuutusmaksuista. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä kouluttajan jatkuvan tuen.

Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan vähintään 4 kuukautta ja soveltuu opiskelijoille. Harjoittelijat tulevat meille koulutussopimuksella. Sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimin kouluttaja: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on työntekijöidensä näköinen vakuutusyhtiö: rento, rohkea ja hauska. Emme pakota sinua pukuun tai yhteen muottiin. Meillä saat kukkia omana itsenäsi.
 
Joukossamme seisoo jo yli sata suoraselkäistä ammattilaista, jotka työskentelevät esimerkiksi asiakaspalvelun, korvausten, it-kehityksen, digin, datan tai myynnin parissa. Kasvamme ihan koko ajan. Tänään asiakkaita on yli 180 000, huomenna vielä enemmän. Heille tarjoamme vakuutuksia, sinulle tarjoamme kiinnostavaa, monipuolista ja vastuullista työtä.
 
Mutta harkitse silti ennen kuin haet meille. Voi nimittäin olla, ettet halua enää pois.
 
Tutustu meihin ( https://www.popvakuutus.fi/yritys ) ja hae jo nyt!
 
 
POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.