Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija (asiakas- tai korvauspalvelutehtävät)

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2021

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset tekemään töitä isolla T:llä?
 
Haaveiletko sinäkin harjoittelupaikasta, jossa pääset mukaan loistavaan työyhteisöön? Oletko sinä ripeä, vastuuntuntoinen, hyvällä meiningillä ja työtä pelkäämättömällä asenteella höystetty opiskelija? Koetko olevasi henkilö, joka haluaa kehittyä ja unelmoitko samalla vapaista viikonlopuista? Jos vastasit kyllä, olet etsimämme henkilö! 
 
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
 
Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko asiakas- tai korvauspalvelun tehtävistä. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan vähintään 4 kuukautta ja soveltuu opiskelijoille.
 
POP Vakuutuksen harjoittelussa on erinomainen mahdollisuus hankkia monipuolista osaamista vakuutusalasta ja kasvattaa ongelmanratkaisutaitoja oikeiden asiakastapausten parissa. Meiltä saat perusteellisen perehdytyksen sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen tehtävääsi. Perehdytykseen sisältyy esimerkiksi tuote- ja ehtokoulutuksia, juridinen koulutus, sekä järjestelmä-, asiakaspalvelu- että myyntikoulutusta.
 
TEHTÄVÄT
  • palvelet asiakkaita eri sähköisissä kanavissa
  • teet sopimusmuutoksia asiakkaiden tarpeiden mukaan
  • laadit tarvittavia asiakirjoja ja käsittelet erilaisia dokumentteja
  • teet tarvittaessa kirjallisia selvityksiä asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
  • hoidat vahinkojen esikäsittelyä
 
ODOTAMME SINULTA
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti
Lisäksi arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.
 
Toimitilamme sijaitsee Stella Business Parkissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, Espoon Leppävaarassa.
 
Kiinnostuitko? Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on 9.8.2021.
 
Eikö aloitusajankohta sopinut sinulle? Ei hätää, sillä suunnitteilla on aloitus myös marraskuulle 2021. Jätä kuitenkin hakemuksesi ja ansioluettelosi heti, sillä täytämme marraskuun paikkoja jo nyt. Muista mainita hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä.
 
Sopimukset solmitaan aina oppilaitoksen kanssa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään tiimin kouluttaja: Grit Hansen (046 922 1184) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.
 
Keitä me olemme?
 
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 160 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.
 
Tutustu meihin ( https://www.popvakuutus.fi/yritys ) ja hae jo nyt!