Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija (asiakas- tai korvauspalvelutehtävät)

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 31.12.2020

Miltä kuulostaa harjoittelupaikka, jossa pääset käsiksi oikeisiin töihin modernissa vakuutusyhtiössä?
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan työelämään nopeasti kasvavassa uuden ajan vakuutusyhtiössä. Meillä on jatkuvasti työharjoittelupaikkoja opiskelijoille, esimerkiksi rahoitus- ja finanssialalle tähtääville. Meillä koet huipputason yrityskulttuurin matalassa organisaatiossa ja saat lentävän lähdön vakuutusalalle!
 
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
 
Tulet sijoittumaan harjoittelijatiimiin, jossa työtehtävät koostuvat joko asiakaspalvelun tai korvausosaston avustavista töistä. Harjoittelun pituus on sopimuksen mukaan 3-6kk. Seuraava harjoittelujakson aloitusajankohta on 25.5.2020.
 
Harjoittelujaksoja järjestetään useita kertoja vuodessa, joten laita hakemuksesi pian, sillä täytämme paikkoja heti sopivan henkilön löytyessä. Mainitse hakemuksessasi harjoittelujakson ajankohta ja pituus, sekä onko ensisijainen toiveesi työskennellä asiakas- vai korvauspalvelutehtävissä. Sopimukset solmitaan koulun kanssa.
 
Harjoittelujakson aluksi järjestämme uusille harjoittelijoille kattavan perehdytyksen työtehtäviin.
 
ODOTAMME SINULTA
 
  • hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaspalveluasennetta
  • halua kehittää osaamistasi
  • energiaa, joka välittyy kaikessa tekemisessäsi
  • perus IT-taitoja
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä suullisesti, että kirjallisesti
 
Lisäksi arvostamme myös englannin ja ruotsin kielen taitoa.
 
Henkilöstöetuihin kuuluu mm. lounasetu, kuntosali sekä joustavat työaikajärjestelyt. Toimitilamme ovat nykyaikaiset ja erinomaisten kulkuyhteyksien päässä.
 
Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi saman tien oheisen "jätä hakemus" linkin kautta.
 
Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään harjoittelijatiimin kouluttajat: Camilla Sonck (050 303 2060) ja Grit Hansen (050 467 5692) tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@suomenvahinkovakuutus.fi.
 
Keitä me olemme?
 
Suomen Vahinkovakuutus Oy on moderni suomalainen vahinkovakuutusyhtiö, joka tuottaa kumppaneilleen räätälöityjä vakuutuspalveluja. Yhtiö on perustettu suoraan digitaaliseen maailmaan – se on aloittanut toimintansa vuonna 2012. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 140 000 asiakasta ja noin 120 työntekijää. Suomen Vahinkovakuutus Oy:n omistaa vakavarainen POP Pankki -ryhmä ja se tuottaa vakuutuspalveluja kuluttajille POP Vakuutus ja Säästöpankin vakuutukset -brändeillä.
 
Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. Yrityskulttuurissamme arvostetaan positiivista ja aktiivista tekemisen meininkiä, joustavuutta, tuloshakuisuutta ja asioiden maaliin viemistä. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti.
 
Tutustu meihin ( https://www.popvakuutus.fi/yritys ) ja hae jo nyt!