Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

UX/UI Designer

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 20.02.2021

Me POP Vakuutuksessa pyrimme rakentamaan kriittiset järjestelmät, palvelut ja prosessit itse. Näin tekemällä saamme parhaat liiketoimintatarpeita tukevat ja mahdollistavat ratkaisut.
 
Haemme nyt kasvavaan kehitystiimiimme UX/UI Designeria vahvistamaan POP Vakuutuksen digitaalisten palveluiden kehitystä.
 
Yhtiömme rakentuu digitaalisten vakuutuspalvelujen ympärille. Vakuutuspalveluidemme käytettävyys ja saavutettavuus on keskeisessä roolissa palveluiden suunnittelussa ja kehityksessä, huomioiden palveluidemme eri käyttäjät niin asiakkaat, kumppanit kuin omat työntekijämme.
 
Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta digitaalisten palvelujen käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta, käyttäjien osallistamisesta suunnitteluun sekä palveluiden visuaalisen ilmeen toteutuksista. Hallitset palvelumuotoilun soveltamisen niin palveluiden kuin prosessien suunnittelussa ja toteutuksessa.
 
Vastuualueellesi kuuluu digitaalisten vakuutuspalveluidemme visuaalinen konseptointi ja käyttöliittymäsuunnittelu, -kehitys ja -toteutus, joiden avulla pyrimme varmistamaan palveluidemme erinomaisen käytettävyyden.
 
Sovit loistavasti joukkoomme, jos omaat
 
  • kokemusta digitaalisten palveluiden UX- ja UI-suunnittelusta ja toteutuksesta
  • laaja-alaista suunnitteluosaamista, palvelumuotoilun hallintaa, sekä kokemusta palvelukonseptien määrittelystä, suunnittelusta ja toteutuksesta
  • hyvää asiakas- ja liiketoimintaymmärrystä ja kyvykkyydet etsiä lisää ymmärrystä design-työn tueksi
  • vahvat ja modernit visuaaliset suunnittelu- ja toteutustaidot (esim. CX, mobile first, data driven)
  • saavutettavuuden ja tietosuojan vaatimusten huomioiminen osana digitaalisten palveluiden suunnittelua ja toteutusta
  • aktiivisen, ratkaisukeskeisen, asiakaslähtöisen ja innostavan asenteen
  • osaamista Adobe Creative Cloudin, Sketchin, Invisionin tai vastaavien työvälineiden käytöstä.
  • hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
  • ymmärrys ja kokemus fronttikehityksestä on iso plussa
 
Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille. Meillä tehdään töitä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työtehtävän uudessa kasvuyhtiössä, dynaamisen ja kannustavan työyhteisön ja kilpailukykyiset edut. 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Naumanen (050 517 7082), etunimi.sukunimi(at)suomenvahinkovakuutus.fi. 
 
Keitä me olemme?          
                         
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 155 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.
 
Olemme kunnianhimoinen kasvuyhtiö ja vakuutusalan digitaalisen murroksen edelläkävijä Suomessa. Vahvuuksiamme ovat kattavat ja kilpailukykyisesti hinnoitellut tuotteet, nopean ja tuloksellisen tekemisen mahdollistava yrityskulttuuri, moderni IT, tehokkaat työvälineet sekä matala ja ketterä organisaatio. IT on meille elintärkeää ja asiakkaamme arvostavat, että asiointi sujuu helposti ja nopeasti.
 
Tutustu meihin lisää osoitteessa www.popvakuutus.fi!