Liity joukkoomme!
Valikko
Valikko

Harjoittelija ajoneuvokorvaustiimiin

Espoo Suomen Vahinkovakuutus Viimeinen hakupäivä: 25.10.2020

Oletko lakonisen huumorin mestari? Hyvä. Silloin suosittelemme, että haet meille ajoneuvokorvaustiimiin harjoittelijaksi. Kahvia et joudu keittämään. Sen osaamme itsekin. 
 
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
 
Koska meillä on huono huumorintaju ja vielä onnettomampi mielikuvitus, osaamme puhua vain faktaa. Ja sitä on nyt luvassa.
 
Meillä pääset rakentamaan Suomen rohkeinta ja kiinnostavinta vakuutusyhtiötä monipuolisissa harjoittelijan hommissa.
 
Esimerkiksi näiden seikkojen takia kannattaa kokea harjoittelu meillä:
 
  • saat mieltä avartavan kokonaiskuvan vakuutusyhtiön toiminnasta ja etenkin ajoneuvojen korvauskäsittelystä
  • tutustut erilaisiin korvauskäsittelyssä käytettäviin järjestelmiin
  • sinulla on mahdollisuus osallistua autotiimin koulutuksiin ja tiimipalavereihin
  • näet, kuulet ja opit miten ajoneuvovahinkojen ammattilaiset käsittelevät vahingot alusta loppuun ja saat itsekin upottaa kätesi saveen
 
Lisäksi pääset mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintojamme sekä prosessejamme tai ihan mitä vaan… Voit nimittäin itse laajentaa työnkuvaasi sen mukaan, mitä osaat ja mikä kiinnostaa. Kunhan sinulla on asennetta ja hoidat hommasi!
 
ODOTAMME SINULTA
 
  • tekemisen meininkiä eikä vaan sen esittämistä sekä kykyä ymmärtää erilaisuutta (meillä on turkulaisia sekä asiakkaina että työntekijöinä)
  • halua suorittaa harjoittelusi tinkimättömästi ja tuottaa myös meille lisäarvoa siinä samalla kasapäin
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, tahtoa kehittää omaa osaamistasi
  • soveltuvaa amk, opisto- tai ammatillisen tason koulutusohjelmaa
  • ei muuta
 
TULE TEKEMÄÄN HARKKAA JOLLA ON TARKOITUS
 
Harjoittelupaikka on suunnattu opiskelijoille ja harjoittelusopimus voidaan tehdä vain oppilaitoksen kanssa. Harjoittelu on kokoaikainen ja pituus 3-5 kuukautta sopimuksen mukaan. Henkilöstöetuihin kuuluu mm. lounasetu, mahdollisuus käyttää kuntosalia sekä varsin joustavat työajat (useimmat pomoistamme ovat reiluja). Norsunluutornimme sijaitsee Espoon Leppävaarassa kuuluisan arkkitehdin mukaan nimetyllä kadulla. 
 
Lähetä hakemuksesi saman tien oheisen hakulinkin kautta. Emme nimittäin epäröi napata sitä oikeaa joukkoomme mitä pikimmiten. Harjoittelu starttaa marraskuussa.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa ajoneuvotiimin tiiminvetäjä Satu Muhonen: Puh. 050 3761 399 / satu.muhonen@suomenvahinkovakuutus.fi
 
POP Vakuutus on tämän hetken nopeimmin kasvava vakuutusyhtiö, joka palvelee jo yli 140 000 asiakasta verkossa ja puhelimitse. Ikuisen onnen ja auringonpaisteen sijasta yhtiö tarjoaa asiakkailleen vain ja ainoastaan helppoja, hyviä ja edullisia vakuutuksia. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n markkinointinimi. Yhtiö on osa POP Pankki -ryhmää, ja se aloitti toimintansa vuonna 2012.